Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Trafic Online: Cozi imense la frontiera moldo-română - detalii

© Sputnik / Miroslav Rotariтаможня Скулень
таможня Скулень - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Potrivit Serviciului "Trafic Online", timpul de așteptare la unele puncte de trecere a frontierei depășește 75 de minute

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. Potrivit datelor prezentate de Poliția de Frontieră a Republicii Moldova, în punctele de trecere Otaci-Moghileov-Podolsk, Sculeni, Lipcani — Rădăuți Prut, Giurgiulești și Vulcănești circulația este îngreunată din cauza traficului intensificat. Media timpului de așteptare la unele puncte depășește depășește 75 de minute.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

Potrivit datelor privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, fluxul de persoane a depășit 56 de mii de traversări, dintre care peste aproape 30 de mii pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0