Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Speranța moare ultima: Decizia care l-a demoralizat pe Valerian Mânzat

© Facebook / Valerian MinzatValerian Mânzat
Valerian Mânzat - Sputnik Moldova
Abonare
Avocatul Valerian Mâzat, care a bulversat societatea în ultimii ani cu aparițiile sale glamuroase, se pare că va avea un nou domiciliu după ce zilele acestea a părăsit penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

CHIȘINĂU, 14 sept — Sputnik. Presa de la Chișinău a anunțat că avocatul-vedetă Valerian Mânzat nu se mai află de o săptămână la Penitenciarul nr. 13 din Capitală. Șeful secției comunicare și relații publice al Departamentului Instituții Penitenciare, Oleg Pantea, a confirmat că Mânzat a fost transferat la penitenciarul nr. 2 — Lipcani.

Valerian Mânzat Cristina Furdui - Sputnik Moldova
Societate
Iubita avocatului Valerian Mânzat a uitat că Liubcik este la răcoare - FOTO

Pantea a declarat că Mânzat a fost transferat la Penitenciarul din Lipcani, destinat pentru foștii angajați ai instituțiilor publice, după ce a fost condamnat definitiv de Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ).

Reamintim că avocatul Valerian Mânzat a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare pe 8 august când Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) a respins recursul avocaţilor care ceruseră casarea deciziei Curţii de Apel. Dosarul în care a fost condamnat ține de înscenarea unui accident rutier, în urma căruia avocatul urma să încaseze peste trei sute de mii de lei de la o companie de asigurări.

Fluxul de știri
0