Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incident în timpul protestelor: Un microbuz a intrat în mulțime la Telecentru

© Photo : politia.mdUn microbus a intrat în mulțime în timpul protestelor
Un microbus a intrat în mulțime în timpul protestelor - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au oferit detalii cu referire la incidentul din timpul protestului din preajma televiziunii publice Moldova 1

CHIȘINĂU, 17 sept — Sputnik. În timpul protestelor din preajma televiziunii publice Moldova 1, oamenii legii au fost nevoiți să intervină pentru a nu pune în pericol vița și sănătatea celor prezenți la protest.

Potrivit Poliției, un bărbat aflat la volanul unui microbuz de model Mercedes a intrat în mulţime şi s-a deplasat în direcţia cordonului viu de poliţişti, punând în pericol viaţa şi sănătatea celor prezenţi la protest. Bărbatul a reușit să fugă de la fața locului. Ulterior și proprietarul automobilului, un bărbat de 43 de ani din raionul Hâncești, a încercat să fugă de la fața locului, deplasându-se pe contrasens cu mijlocul de transport, unde a fost oprit de agenții de patrulare și escortat la Inspectorat pentru documentare. 

Poliția precizează că au fost demarate acțiuni de identificarea şi localizarea a şoferului care a intrat cu microbuzul în mulțime, iar pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală. Microbuzul va fi ridicat în calitate de corp delict conform procedurii.

Fluxul de știri
0