Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

VIDEO DRONĂ: Descoperire care i-a uimit până și pe polițiștii moldoveni

Дрон.
Дрон. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Oamenii legii au postat pe internet imagini făcute cu o dronă în timpul desfășurării unei operațiuni speciale în raionul Hâncești

CHIȘINĂU, 16 sept — Sputnik. Angajații Poliției de Frontieră au depistat un hectar de cânepă care era plantată într-un lan de porumb din apropierea satului Obileni, raionul Hâncești. Oamenii legii au filmat cu o dronă toată suprafața terenului unde a fost cultivată cânepa.

Potrivit poliției, dacă plantația nu era descoperită, iar traficanţii de droguri ar fi reușit să comercializeze drogurile pe piața neagră, aceștia ar fi obţinut un profit de aproximativ 86 milioane de lei.

Ofițerilor de investigații și angajații Sectorului Poliției de Frontieră „Leușeni-1" au identificat proprietarul terenului. Este vorba de un bărbat în vârstă de 33 ani, locuitor al satului Leușeni. Însă, acesta a declarat că nu cunoaște nimic despre cânepa depistată, deoarece terenul a fost dat în arendă unei alte persoane, cu scop de plantare a porumbului.

Arendașul s-a dovedit a fi un bărbat de 54 de ani, rudă cu proprietarul terenului, care a avut anterior antecedente penale.

Plantația de 21 de mii 500 de fire de cânepă, a fost smulsă și depozitată la Sectorul Poliției de Frontieră „Leușeni-1", până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Fluxul de știri
0