Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: Tentativă de suicid într-un izolator din Capitală - detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au anunțat că un moldovean care a fost reținut pentru 72 de ore a încercat să-și pună capăt zilelor într-un izolator din Capitală

CHIȘINĂU, 16 sept — Sputnik. Polițiștii au salvat viața unui deținut care a încercat în această seară să-și pună capăt zilelor. Datorită camerelor de supraveghere video din celula deținutului, angajații izolatorului de detenție preventivă al Direcției de Politie din Capitală au observat tentativa de sinucidere.

Служба 112 - Sputnik Moldova
Societate
Câte suicide au loc zilnic în Moldova

Potrivit Poliției, este vorba de un tânăr de 25 ani, care a fost reținut pentru 72 de ore fiind bănuit de comiterea unei infracțiuni de viol. De asemenea, a fost informat grupul operativ, angajații Spitalului de psihiatrie și Procuratura municipiului Chișinău pentru stabilirea și documentarea exactă a tuturor circumstanțelor.

Conform primelor informații, individul ar fi făcut o funie din lenjeria de pat. În prezent tânărul este consiliat de către medicii psihiatri.

Fluxul de știri
0