Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fapta josnică a unui recidivist. Tânăra de 19 ani a mers la poliție – VIDEO

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaBărbat ras pe cap
Bărbat ras pe cap - Sputnik Moldova
Abonare
Un recidivist a furat bicicleta unei tinere de 19 ani, doar că nu i-a mers: el a fost surprins de o cameră de supraveghere din preajmă.

CHIȘINĂU, 15 sept — Sputnik. O tânără din Chișinău, în vârstă de doar 19 ani, i-a anunțat pe polițiștilor sectorului Botanica, din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, că cineva i-a furat bicicleta, în valoare de 7 miii de lei, din scara blocului de pe strada Cuza Vodă 18/5. Acolo s-a deplasat grupa operativă care a identificat în preajmă o cameră de supraveghere.

Un hoț pătrunde într-un magazin din CHișinău, de unde a furat câteva telefoane mobile - Sputnik Moldova
Societate
Un hoț pătrunde în doar două secunde într-un magazin: Vezi ce a urmat (VIDEO)

Camera l-a surprins pe individ deplasându-se pe trotuar pe bicicletă. După care el a fost identificat și escortat la Inspectorat pentru audieri.

Bănuitul și-ar fi recunoscut vinovăția, declarând că bicicleta ar fi fost lăsată fără supraveghere și ar fi luat-o cu scopul de a se plimba. Infractorul s-a dovedit a fi un recidivist în vârstă de 36 ani, domiciliat în Capitală, care fusese anterior judecat pentru diverse infracțiuni patrimoniale. 

Polițiștii au ridicat bicicleta și urmează să o returneze proprietarei, iar bărbatul este cercetat penal pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 13 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

În acest context ofițerii de investigații verifică complicitatea lui în alte infracțiuni.

© Photo : Poliția Capitalei bicicletă
bicicletă  - Sputnik Moldova
bicicletă
Fluxul de știri
0