Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) - Imagini cu drona făcute în timpul căutărilor de la Țâpova

Abonare
Pe internet au fost publicate imaginile video făcute cu o dronă din timpul căutărilor tinerei care a murit în condiții misterioase, lângă Cascada Morții

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a publicat imagini video filmate cu drona în timpul căutărilor tinerei care a murit în condiții misterioase în regiunea satului Țâpova.

Tânăra de 31 de ani, care a dispărut fără urmă sâmbătă, în regiunea Mănăstirii Țâpova, a fost găsită lângă Cascada Morții. Femeia a dispărut sâmbătă, în jurul orei 15.00. Căutările acesteia au început duminică seara. Luni, 11 septembrie, s-a alăturat căutărilor și o echipă de aproape 60 de salvatori, polițiști și chinologi.

După trei zile de căutări, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în apropiere de Cascada Morții din Țâpova.

Cel care a indicat locul unde s-ar putea fi rătăcit femeia dispărută a fost un adolescent de 15 ani pe nume Pantelimon Evtodii din Țâpova, care cunoaște foarte bine locurile care-i atrag pe turiști.
În timpul căutărilor, salvatorii au solicitat sprijinul minorului.

Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat într-un comentariu pentru Sputnik Moldova că versiunea preliminară a morții tinerei de 31 de ani este calificată drept accident în urma căderii de la înălțime. Această versiune nu este definitivă, deoarece "nu este argumentată până la capăt".

Tânăra locuia în orașul Ialoveni și avea doi copii.

Fluxul de știri
0