Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

MAE-ul rus solicită SUA să înceteze ruinarea relațiilor ruso-americane

© Sputnik / Maxim Blinov / Accesați arhiva multimediaЗдание МИД РФ
Здание МИД РФ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Într-o recentă întâlnire pe care a avut-o cu omologul său de la Departamentul de Stat al SUA, ministrul adjunct de Externe al Federației ruse le-a solicitat partenerilor săi să înceteze deteriorarea relațiilor ruso-americane.

CHIȘINĂU, 13 sept — Sputnik. Ministrul adjunct al Afacerilor Externe din Federația Rusiei Serghei Reabkov, în timpul întrevederii de la Helsinki cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Thomas Shannon, a făcut un apel către autoritățile de la Washington să înceteze ruinarea relațiile ruso-americane și să identifice soluții pentru soluționarea crizei, scrie RIA Novosti.

Donald Trump - Sputnik Moldova
SUA la un pas de război: Trump nu vrea negocieri cu Coreea de Nord

„Am făcut un apel către partenerii noștri pentru a înceta ruinarea relațiilor ruso-americane, care ar putea duce la subminarea principiilor dreptului internațional, fapt care ar putea avea urmări grave, și să inițieze cât mai curând identificarea de soluții pentru a depăși problemele care s-au creat nu din vina noastră", se menționează într-un comunicat plasat pe site-ul ministerului rus de Externe.

Fluxul de știri
0