Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

(VIDEO) EXCLUSIV: Gândaci printre pâini într-un supermarket din Chișinău

Abonare
O tânără venită la cumpărături ar fi descoperit gândaci printre franzelele dintr-un supermarket din Chișinău.

CHIȘINĂU, 11 sept — Sputnik. Într-un supermarket din centrul Chișinăului rafturile cu produse de panificație sunt pline de gândaci. Acest lucru îl putem constata din filmulețul pe care l-a publicat pe facebook internautul Marina Pânzaru și care prezintă această stare de totală insalubritate în magazinul respectiv.

"Am fost șocată de ceea ce am văzut. Aici se alimentează foarte multă lume, inclusiv și copii. O astfel de neglijență nu trebuie să fie tolerată. E vorba de sănătatea oamenilor", a declarat Marina, fiind solicitată de Sputnik.

Tânăra spune că a discutat cu unul dintre angajați, arătându-i înregistrarea video, însă el nu a fost deranjat de această situație.

"Abia când am ajuns la casă, angajatul mi-a arătat cu degetul spre administratorul magazinului. I-am răspuns că ar trebui el să se apropie", ne-a declarat clienta, adăugând că angajații au fost indiferenți la ceea ce se întâmplă.

Fluxul de știri
0