Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Continuă căutările tinerei mame dispărută la Țâpova

© Photo : Игорь ВзоровЦыпово-монастырь
Цыпово-монастырь - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie tânără care are doi copii a dispărut în circumstanțe neclare la Țâpova. Oamenii au relatat amănunțit la poliție despre cele întâmplate.

CHIȘINĂU, 11 sept — Sputnik. O istorie care a bulversat toată Moldova: în timpul unei excursii, la Țâpova a dispărut în circumstanțe misterioase Irina Cacialova, în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii.

Angajații Inspectoratului de Poliție din Rezina au comunicat pentru Sputnik Moldova că femeia, prin intermediul rețelelor de socializare, făcuse cunoștință cu un grup de persoane care practică yoga.

„Acest grup a decis să viziteze mănăstirea Țâpova din raionul Rezina, sosind la fața locului în dimineața zilei de 9 septembrie. Deja pe 10 septembrie turiștii din grup au observat lipsa femeii. Ei au telefonat imediat soțului acesteia care ulterior l-a anunțat pe tatăl dispărutei. Acesta s-a adresat la poliție ieri seara", au comunicat responsabili de la poliție.

Căutările continuă în zona în care femeia a dispărut — la Țâpova.

A fost antrenat un număr suficient de angajați ai organelor de drept, însă deocamdată aceștia nu au numit nici una dintre versiunile examinate la ora actuală.

Voluntarii au spus că Irina a plecat în această excursie cu prietena sa. Poliția i-a interogat pe toți martorii.

La momentul de față șapte persoane se ocupă de căutări. Alți nouă urmează să li se alăture. La fața locului se află și rudele Irinei.

Fluxul de știri
0