Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Grăbiți-vă să prindeți un bilet la grandiosul festival ’’Maria Bieșu’’

© Sputnik / Miroslav RotariSvetlana Pociumban
Svetlana Pociumban - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Prezența la Festivalului Internaţional de Operă şi Balet ”Maria Bieşu” devine o tradiție pentru moldovenii din țara noastră, dar și a celor care se află după granițele Republicii Moldova.
Grăbiți-vă să prindeți un biet la grandiosul festivalul ’’Maria Bieșu’’

Aflat la cea de-a 25 ediție, Festivalului Internaţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu" vine în fiecare an cu o premieră pentru a încânta și capta publicul. Svetlana Pociumban, șefa Direcției Generale Politici Culturale din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, a declarat în cadrul unui interviu realizat în studioul Sputnik Moldova că biletele la unele spectacole au fost epuizate cu două săptămâni înainte ca acestea să fie prezentate publicului.

Astfel, Svetlana Pociumban i-a îndemnat pe toți iubitorii de artă să se grăbească pentru a prinde bilete la Festivalului Internaţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu", mai ales că acestea au un preț simbolic, mai exact ele încep de la 50 de lei, pe când în alte țări, un bilet pentru un asemenea spectacol grandios costă sute de euro.

Menționăm că Festivalului Internaţional de Operă şi Balet "Maria Bieşu" a început pe data de 8 septembrie și se va încheia în data de 17 septembrie. Respectiv, doritorii mai au la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a-i admira pe cei mai notorii artiști atât din țară, cât și de peste hotare.

Fluxul de știri
0