Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinău: Mama care și-a tăiat copiii riscă până la 20 de ani de închisoare

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Femeia, în vârstă de 36 de ani, și-a înjunghiat copiii de un an și 12 ani, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele

CHIȘINĂU, 9 sept – Sputnik. Mama care și-a înjunghiat cei doi copii de un an și 12 ani, după care a încercat să se sinucidă, va mai sta 30 de zile în arest preventiv în izolator. Pe numele acesteea a fost deschis un dosar penal în care este acuzată de tentativă de omor.

Messer - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Caz șocant în Chișinău: O mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

Nenorocirea a avut loc în noaptea de 9 spre 10 august, în sectorul Botanica din Chișinău, într-un apartament de pe strada Trandafirilor. Copiii minori au fost internați la spital, iar femeia, după ce a primit îngrijirile medicale, a fost plasată în arest preventiv la Penitenciarul 13 din Chișinău. 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență, Petru Craveț, a declarat pentru Sputnik-Moldova că femeia a fost supusă unui examen de specialitate în urma căruia s-a stabilit că nu este în deplinătatea facultăților mintale. 

”Femeia a fost consultată de un medic psihiatru, care a stabilit că aceasta are tulburări psihice”, a declarat Craveț.  

Femeia, în vârstă de 36 de ani, și-a înjunghiat copiii de un an și 12 ani, după care a încercat să se sinucidă, tăindu-și venele. Aproape de miezul nopții, aceasta a luat un cuțit și a înjunghiat-o în regiunea toracică de câteva ori pe fetița sa de un anișor. După aceasta, s-a îndreptat spre băiatul său de 12 ani pe care l-a atacat fără milă. Aceasta și-a străpuns propriul copil cu cuțitul de vreo 20 de ori. Băiatul a fost rănit în toate regiunile corpului: față, mâini, picioare, torace. Unele împunsături de cuțit au fost penetrante. 

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik-Moldova că pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 20 de ani de închisoare. 


Fluxul de știri
0