Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul adjunct și alți demnitari de la Apărare riscă să fie demiși

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful statului, Igor Dodon, a dispus inițierea unei anchete de serviciu în cadrul Forțelor Armate pentru identificarea persoanelor responsabile de încălcarea ordinelor comandantului suprem, cu aplicarea sancțiunilor de retrogradare din funcție și a gradelor militare
Ministrul adjunct și alți demnitari de la Apărare riscă să fie demiși

Șeful statului, Igor Dodon, a dispus inițierea unei anchete de serviciu în cadrul Forțelor Armate pentru identificarea persoanelor responsabile de încălcarea ordinelor comandantului suprem, cu aplicarea sancțiunilor de retrogradare din funcție și a gradelor militare.

Președintele Igor Dodon, a anunțat că va expedia Guvernului o solicitare prin care va cere demiterea din funcție a ministrului adjunct al Apărării.

În același timp, Dodon i-a îndemnat pe militarii moldoveni să nu meargă la exercițiile militare din Ucraina la indicația Guvernului și le-a amintit că ei au jurat credință patriei.

Fluxul de știri
0