Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un moldovean arestat în România a fost extrădat în Rusia

© Photo : Public relations center of Federal Security ServiceЗадержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве
Задержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile române au extrădat în Rusia un cetățean moldovean suspectat de furt dintr-un bancomat din Moscova

CHIȘINĂU, 7 sept — Sputnik. Autoritățile române au dat pe mâna organelor de forță din Rusia un cetățean moldovean care este bănuit de furtul a 3 milioane de ruble (aproximativ 44 mii de euro) dintr-un bancomat din Moscova.

Potrivit reprezentanților ministerului rus de Interne, în decembrie 2016, Timofei Caprian, în vârstă de 31 de ani, a pătruns noaptea în sediul unei bănci și a golit conținutul unui bancomat, utilizând un card de deschidere a lacătului electric. Acesta ar fi comis furtul împreună cu alți suspecți.

Ulterior, Caprian a părăsit teritoriul Federației Ruse, fiind anunțat în căutare generală prin intermediul Interpol.

Hoțul a fost reținut în luna aprilie a acestui an în România, iar astăzi a fost transportat la Moscova, fiind însoțit de angajați ai Biroului Interpol din Rusia, a anunțat purtătorul de cuvânt al MAI rus, Irina Volk.

Fluxul de știri
0