Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputatul Iurie Dârda părăsește Partidul Liberal. Vezi ce motive invocă

© Facebook / Iurie Dârda Iurie Dârda
Iurie Dârda - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul PL, controversatul on de afaceri Iurie Dârda a anunțat pe pagina sa de facebook că păresește rândurile partidului lui Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă.

CHIȘINĂU, 7 sept — Sputnik. Businessmanul Iurie Dârda, care a fost implicat în mai multe scandaluri de presă legate de afacerile sale, a anunțat că părește fracțiunea Partidului Liberal.

El a postat un mesaj de facebook în care afirmă că în ultima perioadă i s-a organizat o campanie de denigrare și ca efectele acesteia să se răsfrângă și asupra Partidului Libera, el părăsește fracțiunea.

Iurie Dârda pleacă din PL, dar nu renunță la mandatul pe care l-a obținut participând la alegerile parlamentare pe listele acestui partid.

"În acest context vă comunic că începând cu ziua de astăzi mă retrag din rândurile fracțiunii Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova. În continuare voi fi deputat independent (neafiliat)", scrie deja fostul deputat liberal.

Vom menționa că omul de afaceri Iurie Dârda părăsește formațiunea acum când aceasta nu se mai află la guvernare, când a devenit clar că PL nu are nicio șansăp să acceadă în Parlament în 2018 și când unii fruntași ai ei au probleme grave cu justiția. În primul rând este vorba despre primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, care este vicepreședinte PL și nepotul lui Mihai Ghimpu.

Fluxul de știri
0