Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un campion mondial la sambo a cucerit-o pe Dianna Rotaru – FOTO, VIDEO

© Facebook / Dianna RotaruIurie Leu și Dianna Rotaru
Iurie Leu și Dianna Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Dianna Rotaru ia lecții de sambo și declară că bărbatul care o antrenează este un om deosebit, care a cucerit-o cu performanțele lui nivel mondial.

CHIȘINĂU, 7 sept — Sputnik. Dianna Rotaru a anunțat pe pagina sa de facebook că ia lecții de sambo ca să se poată apăra de cei care o critică și o bârfesc. Bineînțeles, interpreta a glumit.

"Vreau să mă înveți sambo ca să mă apăr de cei care mă critică intens și foarte negativ, și online, și în viața de zi cu zi și mă bârfesc. Atenție!", a declarant Dianna Rotaru în filmulețul de pe facebook în care ea dialoghează cu antrenorul ei. Iar acesta nu este unul oarecare, ci un ditamai campion mondial la sambo — Iurie Leu.

"Este chipeș, este un antrenor, dar și un campion deosebit", în felul acesta îl caracterizează Dianna Rotaru pe Iurie Leu.

"Am făcut cunoștință cu cineva special, cineva care duce faima Republicii Moldova dincolo de hotare prin luptele Sambo. Și este campionul mondial care m-a cucerit cu rezultatele sale la nivel internațional și am înțeles și încă o dată m-am convins că Republica Moldova este bogată în talente, în oameni deosebiți, dar și foarte și foarte ambițioși", a mai spus Dianna Rotaru.

Fluxul de știri
0