Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce procurăm din magazinele alimentare din Capitală

© Sputnik / Rodion ProcaПрилавки магазинов
Прилавки магазинов - Sputnik Moldova
Abonare
Un magazin din strada Vasile Lupu din Capitală vinde "otravă": produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat și băuturi alcoolice de proveniență dubioasă.

CHIȘINĂU, 6 sep — Sputnik. Ofițerii care investighează fraudele economice în sectorul Buiucani, din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chişinău, au efectuat verificări inopinate la un magazin din strada Vasile Lupu din Capitală. Ceea ce au depistat acolo oamenii legii depășește orice limite.

Ei au depistat un șir de încălcări grave de ordin economic și financiar, admise în activitate unității de comerț, cum ar fi: "produse alimentare cu termen de valabilitate expirat, mărfuri fără acte de proveniență, mijloace financiare necontabilizate, registre de ciornă, comercializarea băuturilor alcoolice de o provenienţă dubioasă la pahar, precum şi condiţii antisanitare".

Poliția Capitalei menționează că toate probele au fost ridicate și depozitate până la decizia instanței de judecată, iar polițiștii continuă investigarea tuturor circumstanțelor.Poliția precizează că administratorul magazinului riscă amenzi în mărime de până la 15 000 de lei, iar instituțiile competente în domeniul alimentației publice vor fi sesizate ca să acționeze în acest caz conform mormelor legale în vigoare.

Fluxul de știri
0