Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Video șocant: Un infirmier a fost ucis într-un sanatoriu din Odesa

© Flickr / JamejKМужчина с ножом, фото из архива
Мужчина с ножом, фото из архива - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un sanatoriu din Odesa a fost înjunghiat un infirmier, informația este confirmată de poliția locală.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. În curtea unui sanatoriu din Odesa, pe o bancă, a fost găsit un infirmier cu multiple răni de cuțit. Acesta a decedat ulterior la spital. Informația a fost confirmată de către organele de drept.

Oamenii legii au precizat că a fost reținut un bărbat de 45 ani, fiind suspectat de comiterea crimei. Persoana respectivă este cetățean ucrainean și lucra în calitate de portar la același sanatoriu.

„A fost un conflict legat de niște relații de dușmănie mai vechi. Cu atât mai trist este faptul că omorul a fost comis pe teritoriul sanatoriului. Un anumit timp, victima s-a aflat chiar bancă", a spus Dmitri Golovin, șeful Direcției principale a Poliției din regiunea Odesa.

În cadrul interogatoriului, suspectul a recunoscut că și-a chemat colegul să stea de vorbă. El susține că, ulterior, infirmierul a început să-l insulte. Atunci răufăcătorul l-a lovit cu un cuțit, după care a părăsit locul crimei, dându-i cuțitul unei alte persoane.

A fost inițiată o cauză penală, urmând să fie investigate toate circumstanțele în care a fost comis omorul.

 

Fluxul de știri
0