Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fost mare demnitar din autonomia găgăuză, reținut de poliție

© privesc.euDumitru Constantinov, Preşedintele Adunării Populare a autonomiei găgăuze
Dumitru Constantinov, Preşedintele Adunării Populare a autonomiei găgăuze - Sputnik Moldova
Abonare
Un fost mare demnitar de la Comrat a fost reținut luni seara de poliție.

CHIȘINĂU, 5 sep — Sputnik. Fostul președinte al Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitri Constantinov, a fost reținut de poliție după ce ar fi lovit cu mașina un băieţel de şapte ani. Potrivit presei de la Chișinău, accidentul s-a întâmplat luni seara pe o stradă din oraşul Comrat.

Băiatul a ajuns în comă la spitalul raional, iar medicii au decis să-l transporte de urgenţă la Centrul Mamei și Copilului din Capitală, precizează publika.md.

"Poliţiştii, ajunşi la faţa locului, au constatat că şoferul, locuitor al oraşului Comrat, a pierdut controlul maşinii şi a lovit un copil de şapte ani. Copilul a fost transportat la spital, în secţia de reanimare", a declarat inspectorul-şef Snejana Tucan.

Potrivit şefului Direcţiei Ordine Publică din Găgăuzia, Iurii Reznic, după ce a fost audiat și a trecut testul de alcoolemie, Constantinov a fost reținut pentru 72 de ore.

Pe acest caz a fost deschis un proces penal, iar poliţia urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs incidentul şi dacă minorul trecea strada regulamentar.

Fluxul de știri
0