Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Site-ul Serviciului Hidrometeorologic a fost restabilit: Ce vreme ne așteaptă

© Sputnik / Miroslav RotariТучи
Тучи - Sputnik Moldova
Abonare
Site-ul Serviciului Hidrometeorologic de Stat a început să funcționeze luni, afișând inclusiv vremea pentru ziua de ieri, când acesta nu a putut fi accesat din motive necunoscute

CHIȘUNĂU, 4 sept — Sputnik. Pe parcursul zilei de duminică, site-ul instituției de resort nu a putut fi accesat, astfel că cei care au dorit să se informeze în privința evoluției vremii nu au putut face acest lucru.

Între timp, spre seară, vremea a dat semne de schimbare, iar alte surse avizate au prognozat ploi și răcire bruscă a vremii.

Ploaie - Sputnik Moldova
Vin ploile și frigul, iar Serviciul Hidrometeorologic și-a închis site-ul

Astfel, potrivit meteorologilor, maximele termice nu vor depăși astăzi 19-20 de grade, în raioanele de nord și de centru, iar în sud vor urca până la 25. Răcirea este într-adevăr considerabilă, dacă ținem cont de faptul că duminică au fost înregistrate valori de 32-34 de grade.

Totodată, au fost prognozate precipitații cu descărcări electrice în toată țara. Acestea ar putea continua și marți, însă doar în nordul țării.

Temperaturile vor crește marți cu aproximativ două grade, însă nu și în sud, unde se vor înregistra cu două grade mai puțin decât luni.

Tendința de încălzire se va păstra și miercuri, ploi nu vor mai cădea.

Fluxul de știri
0