Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chiar dacă este însărcinată, Natalia Gordienko face asta în continuare

© Фейсбук Натальи ГордиенкоНаталья Гордиенко
Наталья Гордиенко - Sputnik Moldova
Abonare
Natalia Gordienko nu mai face un secret din faptul că este însărcinată, însă nu renunță deocamdată la modul său obișnuit de viață

CHIȘINĂU, 4 sept — Sputnik. Cunoscuta interpretă din Moldova, Natalia Gordienko, continuă să muncească de zor, chiar dacă a recunoscut recent că este însărcinată și a postat imagini în care se vede burtica proeminentă.

Natalia Gordienko - Sputnik Moldova
Societate
Natalia Gordienko dezvăluie cine este tatăl copilului ei

De altfel, presa a scris cu mult înainte despre faptul că interpreta este însărcinată, cercetând "sub lupă" fotografiile acesteia.

Natalia Gordienko a petrecut o vacanță de vis în Franța, întâlnindu-l acolo chiar și pe legendarul actor Jane Paul Belmondo, însă după odihnă s-a apucat cu forțe noi de muncă.

Cântăreața a postat noi imagini video cu evoluția sa în cadrul unui concert de sărbătoare la Chișinău. Îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă, aceasta a interpretat piesa "Mad about you", acompaniată de "ChisinauYouthOrchestra".

Gordienko a avut o evoluție foarte bună, iar admiratorii au lăudat-o pentru hărnicie și dăruire.

Fluxul de știri
0