Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Impact devastator în Chișinău. O mașină a intrat sub o autospecială

© Facebook / Город без маршруток / Stoia NataliaAccident rutier în Chișinău, str. Pușkin
Accident rutier în Chișinău, str. Pușkin - Sputnik Moldova
Abonare
Un automobil de lux a fost făcut zob după ce a intrat în viteză sub autospeciala care transporta gunoiul

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Dimineața a început cu accidente pe străzile Capitalei. Trei mașini, între care și o autospecială care transportă gunoiul menajer, au fost implicate într-un grav accident rutier care a avut loc pe strada Pușkin din Chișinău. 

Accident România - Sputnik Moldova
Societate
Două accidente groaznice au avut loc în Moldova: un tânăr și o femeie au murit

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, în accident au fost avariate trei autovehicule: un Mercedes, un Volkswagen și o autospecială.

”Accidentul a fost înregistrat la ora 7.15 minute pe strada Pușkin. O autospecială s-a ciocnit cu un autoturism. De asemenea, a fost avariată și o mașină de marca  Volkswagen, parcată pe marginea străzii”, a declarat pentru Sputnik Natalia Stati.

În urma impactului a avut de suferit un angajat al Regiei ”Autosalubritate”.

”A fost accidentat un bărbat din autospecială, în vârstă de 39 de ani. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului. Nimeni dintre șoferi nu a avut de suferit”, a precizat Stati.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului. Șoferul care se face vinovat riscă 6 puncte de penalizare și amendă de 1.500 de lei.

Fluxul de știri
0