Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine se face vinovat de moartea biker-ul moldovean în regiunea Odesa? – VIDEO

© Photo : point.mdAccident cu implicarea unui motociclist
Accident cu implicarea unui motociclist - Sputnik Moldova
Abonare
Prima zi de toamnă, 1 septembrie, a fost și ultima din viața biker-ului moldovean Nicolai, care împreună cu prietenul său Serghei se deplasa la o întrunire a motocicliștilor ce urma să aibă loc la Odesa.

CHIȘINĂU, 03 sep — Sputnik. În data de 1 septembrie, doi motocicliști din Republica Moldova se deplasau pe șoseaua Kuciurgan — Odesa (regiunea Odesa, Ucraina), iar unul dintre ei a fost implicat într-un accident care s-a dovedit a fi fatal pentru el.

Presa din Ucraina scrie că decedatul și-a găsit moartea după ce a încercat să depășească un tir, dar un alt automobil din fața lui a ieșit la depășire și atunci motociclistul nu a putu continua manevra și a intrat într-un autocar de pe contrasens.

Tovarășul celui decedat, biker-ului pe nume Serghei, a precizat însă pentru presa din Ucraina că prietenul său nu ar fi ajuns în autobuz dacă nu ar fi fost deranjat atunci când efectua depășirea de un alt automobil. Șoferul autoturismului nu a ținut cont că motociclistul a început deja manevra de depășire și a ieșit și el însuși la depășire. Astfel bike-ul a redus viteza și nu a mai reușit să depășească pentru că a intrat în autobuzul de pe contrasens.

Deocamdată autoritățile din țara vecină nu au venit cu precizări privind cine este vinovat de producerea acestui accident.

Fluxul de știri
0