Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Printre victimele incendiului din centrul Chișinăului este și un copil

© Sputnik / Miroslav RotariСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit ultimelor informații, în urma incendiului care a izbucnit într-un bloc din centrul Chișinăului au avut de suferit trei persoane, acestea fiind transportate la spital

CHIȘINĂU, 1 sept — Sputnik. Trei persoane au fost internate la spital în urma incendiului care a izbucnit vineri dimineața într-un bloc locativ din centrul Chișinăului, informează Centrul National Științifico-Practic de Medicina Preventivă.

Пожар на Чеканах - Sputnik Moldova
Accidente
Incendiu într-un bloc din centrul Chișinăului

Anterior, purtătorul de cuvânt al Serviciului Protecției Civile Situații Excepționale al Ministerului de Interne al Republicii Moldova, Liliana Pușcașu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că incendiul s-a produs îtr-un apartament cu două camere dintr-un bloc aflat pe adresa G. Coșbuc, 13. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, care au reușit să localizeze focul în scurt timp. Câteva persoane din clădirea cuprinsă de flăcări au fost evacuate și a fost chemată ambulanța.

„Medicii sosiți la fața locului au acordat primul ajutor celor care au avut de suferit din cauza flăcărilor, inclusiv unui copil de doi ani care a fost spitalizat cu simptome de intoxicație cu fum", a declarat un responsabil de la Centrului Național Stiintifico-Practic de Medicina Preventivă.

Cauzele izbucnirii incendiului încă urmează să fie stabilite.

Fluxul de știri
0