Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Veronica Herța e disperată sau cum nemernicii își bat joc de Chișinău

© Facebook / Veronica HerțaVeronica Herța în Parlament
Veronica Herța în Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul Societăţii pe Acţiuni Apă-Canal Chişinău, Veronica Herța, bate alarma în legătură cu faptul că proiectul de instalare a cișmelelor în municipiu ar putea fi stopat, după ce mai multe dintre acestea au fost distruse de o manieră barbară de unii indivizi certați cu bunul simț

CHIȘINĂU, 31 aug — Sputnik. Veronica Herța își amintește că acum o săptămână, în oraș erau instalate deja nouă cișmele, de care să se bucure fiecare locuitor și oaspete al Capitalei.

„După ce am anunțat acum câteva săptămâni că au fost vandalizate câteva cișmele, multă lume a încercat să ne încurajeze și să ne îndemne să mergem mai departe. Am respirat adânc și am mers mai departe… Întrebarea care rămâne fără răspuns este: SE MERITĂ SĂ DEPUI EFORT?", se întreabă șefa „Apă-Canal”.

Ea notează în continuare: „Am fost anunțați astăzi dimineața la telefon în dispecerat că curg cișmelele din Valea Morilor". Adică, cele care au fost instalate recent deja au fost deteriorate de vandali.

Veronica Herța a precizat că la cișmeaua unde a avut loc inaugurarea asta a fost deteriorat mecanismul și apa curgea în continuu, la acea de lângă plajă a fost furată o piesă din mecanismul de deschidere, iar o altă cișmea a fost furat tot mecanismul.

Șefa „Apă-Canal” a încheiat mesajul său pe o notă care exprimă multă disperare: „La moment nu sunt sigură că vom continua instalarea cișmelelor".

Fluxul de știri
0