Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Prinţesa Diana - 20 de ani de la moarte. Mesajul fiilor William şi Harry - FOTO

© AP Photo / Herman KnippertzПринцесса Диана на вечернем приеме в честь членов королевской семьи в Бонне, Германия, 1987 год
Принцесса Диана на вечернем приеме в честь членов королевской семьи в Бонне,  Германия, 1987 год - Sputnik Moldova
Abonare
Prinţesa Diana, supranumită Prinţesa Inimilor, a murit acum 20 de ani, la vârsta de 36 de ani, provocând multă durere în rândul celor care au iubit-o şi admirat-o, dar şi un gol imens în inimile celor doi fii ai săi

CHIŞINĂU, 31 aug — Sputnik. Deşi s-au scurs deja 20 de ani de la moartea tragică a prinţesei, aceasta nu este uitată şi rămâne a fi una dintre cele mai influente femei ale secolului trecut.

Prinţesa de Wales, Lady Diana, şi prietenul său, Dodi al Fayed, şi-au pierdut viaţa într-un teribil accident de maşină la Paris, la 31 august 1997. Şi după două decenii, continuă să apară noi teorii ale conspiraţiei care pun la îndoială faptul că ar fi fost vorba de o tragică întâmplare şi aduc în atenţia publicului mărturii care ar arăta că accidentul a fost provocat.

Prinţul Harry şi Prinţul William au comemorat ieri amintirea mamei lor. Aceştia au vizitat miercuri The Sunken Garden de la Kensington Palace, care anul acesta a fost transformată în Grădina Albă, dedicată Dianei.

William şi Harry Şiau şi-au exprimat recunoştinţa pentru flori, mesaje şi scrisori şi le-au mulţumit tuturor celor care au venit la Kensington Palace, în amintirea Dianei, potrivit unei postări pe contul de Instagram al Kensington Royal, citată de mediafax.ro.

Prinţul William şi Prinţul Harry au vorbit anul acesta, practic pentru prima dată, despre relaţia extrem de apropiată cu mama lor, şi dragostea enormă pe care le+a purtat-o Diana. În cadrul unui documentar intitulat "Diana, Our Mother: Her Life And Legacy", cei doi au vorbit cu sinceritate şi emoţie despre regretul pe care îl resimt şi în prezent legat de ultima lor conversaţie telefonică cu mama lor, Prinţesa Diana.

© AP Photo / David CaulkinPrinţesa Diana şi Prinţul Charles, împreună cu Prinţul William
Принц Чарльз и принцесса Диана с сыном Уильямом, 1982 год - Sputnik Moldova
Prinţesa Diana şi Prinţul Charles, împreună cu Prinţul William

William şi Harry, copii pe atunci, au avut în ajunul tragediei o convorbire telefonică cu mama lor, foarte scurtă, pentru că cei doi au vrut să revină cât mai repede la joacă. Acesta este şi acum un mare regret pentru cei doi fii ai Dianei, pentru că discuţia mult prea scurtă a fost ultim conversaţie cu Prinţesa Diana înainte de moartea sa în accidentul produs la Paris.

Cei doi membri ai familiei regale britanice au făcut publice mai multe fotografii de familie în care apar împreună cu Prinţesa Diana.

Fluxul de știri
0