Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Penitenciarul nr.13 a venit cu explicații privind decesul tânărului arestat

© Facebook / Oleg PANTEAOleg Pantea
Oleg Pantea - Sputnik Moldova
Abonare
În Penitenciarul nr. 13 a murit un bărbat de 31 de ani. Rudele celui mort declară că au fost anunțate de autorități că bărbatul ar fi murit din cauza pneumoniei. Acestea afirmă însă că el a fost bătut de oamenii legii după care a și survenit decesul
Penitenciarul nr.13 a venit cu comentarii referitor la decesul bărbatului la ei

Bărbatul a fost arestat pe un termen de 30 de zile pentru că, fiind la volanul unui automobil, a depășit viteza regulamentară.

Reprezentantul Penitenciarului nr. 13 Oleg Pantea a venit cu explicații referitor la acest caz. El a menționat că persoană respectivă s-a aflat aici doar 20-30 de minute. 

"În data de 24 august, el a fost adus de la spitalul de psihiatrie. La recomandarea medicului din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, el a fost escortat în aceeași zi la Penitenciarul nr. 16 de la Pruncul. S-a stins din viață pe dată de 26, după două zile", a spus Pantea.

El a subliniat că bărbatul, în genere, nu a fost deținut în Penitenciarul nr. 13. El s-a aflat la locul de îmbarcare a deținuților 20-30 de minute.

Motivul aducerii în penitenciarul respectiv a fost încheierea instanței de judecată privind arestul preventiv al acestuia.

Fluxul de știri
0