Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Imagini șoc! Flipinezii, gata să se omoare pentru un hamburger la preț redus

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Locuitorii orașului Manila au luat cu asalt un restaurant fast-food pentru a-și cumpăra un hamburger la un preț redus de la trei dolari la 15 cenți

Locuitorii din orașul Manila, capitala Filipinelor, au luat cu asalt restaurantul „Zark's Burgers". Localul a aniversat opt ani de la deschidere prin lansarea unei promoții irezistibile: hamburgeri la un preț de doar 15 cenți, în loc de prețul obișnuit de trei dolari, scrie Sputnik Belarus.

Prețul tentant i-a ademenit pe filipinezi. Aceștia s-au îmbulzit în fața restaurantului, formând cozi imense în centrul comercial, care au ajuns până în stradă.

În imaginile înregistrate de o vizitatoare a centrului comercial se vede cum sute de oameni se îmbulzesc în speranța de aș-i cumpăra hrana oferită la reducere. Printre aceștia se aflau și mulți copii. De remarcat însă că, potrivit condițiilor promoției, doar primii 80 de cumpărători puteau procura hamburgerul cu 15 cenți în loc de trei dolari.

„Și eu am dorit să cumpăr un hamburger la promoție, însă, când am văzut toți acești oameni, m-am răzgândit. Mi-e teamă pentru copii: oare părinții lor nu înțeleg ce s-ar putea întâmpla?", a declarat Polina Cabal Estrada, unul dintre martorii la grozăvie.

Hamburgerul promoțional se numește „The Ultimate" și conține carne de vită, bacon și cașcaval. Reducerea a fost valabilă în toate cele 29 de magazine „Zark's Burgers" din Filipine.

Fluxul de știri
0