Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea "Pulsul Economiei" cu Cristina Bumbu-Dănuță. Invitat: Octavian Calmîc

Abonare
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Sputnik Moldova despre realizările economice ale Republicii Moldova în cei 26 de ani de Independență.

Care sunt principalele rezultate obținute de Ministerul Economiei pe parcursul celor 26 de ani de Independență a Republicii Moldova? Ce a reușit acest minister să facă în 2017 pentru agenții economici? Unde se află robinetele ce reglează volumul gazelor, livrat Republicii Moldova? Va continua sau nu procesul de privatizare și de ce privatizarea magazinului „Unic” este un exemplu de privatizare corectă? Care este poziția Ministerului față de intenția Ucrainei de a privatiza nodul hidroenergetic de la Novodnestrovsk?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care a răspuns ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmîc, în cadrul emisiunii "Pulsul Economiei", realizată de jurnalista Cristina Bumbu-Dănuță.

Fluxul de știri
0