Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Romeo din Moldova își lansează piesa ”Acasă”

© Sputnik / Miroslav RotariEL Radu și Romeo
EL Radu  și Romeo - Sputnik Moldova
Abonare
O piesă frumoasă despre dorul de casă este lansată de interpretul moldovean Romeo în colaborare cu EL Radu.
Romeo din Moldova își lansează piesa ”Acasă”. Nu ai cum să nu storci o lacrimă

Romeo este numele de scenă al lui Roman Talpă, un moldovean îndrăgostit la nebunie de muzică. Recent, în colaborare cu interpretul EL Radu și o echipă de profesioniști din Spania, el a realizat o piesă extraordinară pe care au numit-o sugestiv "Acasă".  

În cadrul unui interviu în studioul Sputnik Moldova, Romeo a oferit detalii despre cariera sa muzicală. "Am început să cânt încă de pe băncile școlii. Mai apoi am avut câteva încercări de a-mi lansa propriile melodii. Prima melodie am interpretat-o la botezul fetiței mele, a fost un moment emoționant și mi-am dat seama că publicul, în mare parte rudele mele, au reacționat pozitiv, chiar le-a plăcut. Am văzut asta în ochii lor, le dăduseră lacrimile. Asta mi-a dat curaj să mai compun melodii. Am colaborat cu compozitorul Anatolie Lupu, iar textele îmi erau redactate de Anișoara Iacub. De ani buni stau mai mult în Italia, acolo cânt și pentru comunitatea de moldoveni. Recent am revenit în Republica Moldova și am început să colaborez cu interpretul EL Radu. Îmi pare rău că în Republica Moldova mă aflu foarte puțin timp, mi-aș dori să lansez mai multe piese aici, acasă", spune Romeo

Interpretul EL Radu, care este și autorul piesei spune că "l-a remarcat pe Romeo din prima, după ce acesta a participat la o emisiune televizată. I s-a părut că are un timbru excepțional și știe cum să transmită emoția publicului. Ne-a mărturisit că inițial se gândea să interpreteze el această melodie, tocmai de aceasta acum este alături de Romeo în perioada lansării și promovării piesei pe piața muzicală din Republica Moldova".

Romeo vrea să realizeze și un duet cu fiica sa, este vorba despre un colind pe care îl va lansa în preajma sărbătorilor de iarnă.  

Fluxul de știri
0