Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Natalia Gordienko, mândră de noua sa ipostază - FOTO

© Фотография с профиля в facebook.comНаталья Гордиенко
Наталья Гордиенко - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta, care este acum în așteptarea primului său copil, pare în culmea fericirii și nu încetează să posteze pe rețelele de socializare noi fotografii în care își demonstrează burtica proeminentă

CHIȘINĂU, 29 aug — Sputnik. Natalia Gordienko a confirmat pentru presă că este însărcinată, iar de atunci își bucură fanii cu noi și noi poze care o surprind în această nouă ipostază de viitoare mămică.

Interpreta a postat primele imagini "explicite" în timpul recentei vacanțe petrecute în sudul Franței, inclusiv în care apare alături de faimosul actor francez Jean-Paul Belmondo.

Ulterior, pe pagina de facebook a artistei, dar și pe instagram au apărut fotografii în care burtica nu este doar "ghicită", ci deja destul de proeminentă, iar numeroșii admiratori ai talentului său, între care și persoane cunoscute în Moldova, au felicitat-o cu ocazia fericitului eveniment, dorindu-i atât ei, cât și copilașului sănătate și fericire.

Prima fotografie a fost publicată în ajunul Zilei Independenței, iar Natalia Gordienko i-a felicitat pe toți cu ocazia sărbătorii.

Fluxul de știri
0