Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ghimpu s-a fotografiat cu idealul împlinit - costă 300 de mii de euro

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley
Mihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley - Sputnik Moldova
Abonare
După ce recent și-a vândut Mercedesul, liderul Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, a distribuit pe rețelele de socializare o imagine în care el apare alături de o mașină ce costă circa 300 de mii de euro

CHIȘINĂU, 29 aug — Sputnik. În timp ce vicepreședintele PL, Dorin Chirtoacă, este încarcerat în propriul său apartament din cauza mandatului de arest la domiciliu, Mihai Ghimpu continuă să publice imagini din locurile pe care le vizitează și se odihnește, acestea fiind mai mult sau mai puțin exotice. Evident, cheltuind sume importante de bani.

automobil Ghimpu - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ghimpu își vinde mașina de lux cu tot cu numărul de înregistrare C PL 001

Una dintre cele mai recente imagini pe care Ghimpu a făcut-o publică îl prezintă pe acesta ținând mâna pe mânerul de la portiera unui Bentley Bentayga ce costă circa 300 de mii de euro.

El nu a explicat dacă bijuteria pe patru roți este noua sa achiziție sau e mașina altuia, pe care a văzut-o întâmplător pe o stradă și nu s-a putut abține să facă o poză cu super-car-ul respectiv.

© Facebook / Mihai Ghimpu, captura ecranMihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley și a postat imaginea pe Facebook
Mihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley și a postat imaginea pe Facebook - Sputnik Moldova
Mihai Ghimpu s-a fotografiat lângă un Bentley și a postat imaginea pe Facebook

Mașinile lui Ghimpu au devenit de mai multe ori subiect de știre, inclusiv satirice. Acum câțiva ani politicianul chiar se lăudase că are un tanc. Însă atunci când și-a demonstrat public „tanc-ul", s-a dovedit că este vorba de o simplă jucărie de dimensiuni foarte mici. Astfel societatea a aflat că bătrânul lider liberalilor a dat în mintea copiilor.

Fluxul de știri
0