Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie la Comrat: Un automobil s-a prăbușit în lac și un copil a murit – FOTO

© Sputnik / Yana ZaharovaТина на воде
Тина на воде - Sputnik Moldova
Abonare
Tragicul accident a avut loc astăzi dimineața, iar salvatorii au oferit deja primele informații despre acesta.

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. În automobilul care s-a scufundat luni dimineața în lacul Comrat se aflau trei oameni. Doi dintre ei au reușit să se salveze, a anunțat Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

"În această dimineață salvatorii au fost alertați pentru a interveni la extragerea unui mijloc de transport dintr-un bazinul acvatic din preajma orașului Comrat. Apelul la Serviciul 901 din zona de sud a țării a fot recepționat la ora 6.00 min. Din prima informație se cunoștea că un autovehicul de model „Audi" a ajuns în iazul din apropierea localității, după ce acesta a alunecat în apă", anunță Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Responsabilii din cadrul Serviciului au relatat cum minorul și-a pierdut viața.

"În mașină se afla o persoană matură și doi minori. Unul dintre minori a fost salvat de persoana aflată în autovehicul, iar un alt minor cu vârsta de 8 ani nu a reușit să supraviețuiască. La fața locului pentru extragerea mijlocului de transport au intervenit șase salvatori cu două unități de tehnică. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi elucidate de organele de drept", precizează Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

© Photo : dse.mdAutomobil scufundat în lacul Comrat
Automobil scufundat în lacul Comrat - Sputnik Moldova
Automobil scufundat în lacul Comrat
Fluxul de știri
0