Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum a filmat Chirtoacă de Ziua Independenței dacă este în arest la domiciliu?

© Sputnik / Мирослав РотарьDorin Chirtoacă Дорин Киртоакэ
Dorin Chirtoacă Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Dorin Chirtoacă a realizat două filmulețe video de Ziua Independenței și le-a plasat de facebook. Dar cum a filmat Chirtoacă aceste imagini dacă se află în arest la domiciliu?

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. Primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a postat pe pagina sa de facebook câteva filmulețe realizate în perioada 26-27 august 2017, chiar pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

În textele ce însoțesc respectivele imagini video, Dorin Chirtoacă se laudă cât de bine a fost renovată artera principală a urbei: "Iluminat nou, cu LED; Piloni noi; Semafoare noi; Asfalt nou; Piste pentru bicicliști noi, inexistente anterior; Pavaj pe trotuare nou; Rețele subterane noi etc".

În textul plasat la alt material video, Dorin Chirtoacă, lansează un îndemn: "Păstrați ceea ce s-a făcut", care poate fi luat ca un testament sau ca un mesaj de adio.

În mesajele sale, Dorin Chirtoacă nu precizează cine a realizat aceste filme, odată ce se află în arest la domiciliu: el sau altcineva care, mai apoi, i le-a transmis și el le-a plasat pe pagina sa de facebook.

Fluxul de știri
0