Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Caz tragic: Un pasager a murit în timp ce se afla la bordul avionului

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaСамолеты в международном аэропорту "Омск-Центральный"
Самолеты в международном аэропорту Омск-Центральный - Sputnik Moldova
Abonare
Avionul a făcut cale întoarsă la aeroportul Domodedovo din Moscova, iar Comitetul de Investigații al Rusiei a început verificările în urma celor întâmplate la bordul aeronavei

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. O femeie a decedat ieri la bordul avionului care a decolat din Moscova spre Vladikavkaz în timpul zborului. Despre tragedie a anunțat Direcția transport interregional al Comitetului de Investigații a Rusiei (CIR), scrie portalul rus life.ru.

„Conform datelor preliminare, în această dimineață pe aeroportul Domodedovo din Moscova a fost efectuată o aterizare în regim de urgență de către un avion, care efectua cursa Moscova — Vladikavkaz, din cauza înrăutățirii bruște a stării de sănătate a unei femei care se afla la bord. Medicii care au urcat la bordul avionului nu au putut decât să constate decesul persoanei respective", menționează CIR într-un comunicat.

Cauza morții femeii urmează să fie stabilită. Aeronava a decolat de la aeroportul Domodedovo, iar echipajul a cerut dispecerului permisiunea ca să aterizeze imediat după decolare.

Fluxul de știri
0