Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

(VIDEO) Și-a pus cămașa națională și le-a spus moldovenilor asta

© скриншот видеоПосол США, поздравление 2017
Посол США, поздравление 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Îmbrăcat în cămașă națională, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James Pettit, a felicitat moldovenii cu ocazia Zilei Independenței

CHIȘINĂU, 27 aug — Sputnik. Astăzi cetățenii moldoveni au fost felicitați cu ocazia Zilei Independenței de către mai mulți șefi de state, precum România, Rusia, SUA, și altele. Mesaje de felicitare au transmis și șefii misiunilor diplomatice.

Pe rețeaua de socializare facebook a fost postat un videoclip în care apare ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, James Pettit. Îmbrăcat într-o cămașă națională, el a urat la mulți ani tuturor moldovenilor.

”Noi, cei de la ambasada SUA, vom continua să ne exprimăm sprijinul pentru principiile și reformele democratice care duc la beneficii reale și concrete pentru poporul Moldovei. Doresc Moldovei și poporului ei succes, pace și prosperitate. Felicitări cu ocazia Zilei Independenței”, le-a urat moldovenilor James Pettit.

Fluxul de știri
0