Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Facebook și-a revenit. Zuckerberg își cere scuze pe Twitter

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaConducătorul rețelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg
Conducătorul rețelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg - Sputnik Moldova
Abonare
Mark Zuckerberg a postat pe Twitter că a rezolvat defecțiunea și își cere scuze de la utilizatorii Facebook pentru incomoditățile create

CHIȘINăU, 26 aug — Sputnik. Conducătorul rețelei de socializare Facebook Mark Zuckerberg își cere scuze de la utilizatorii Facebook pentru incomoditățile create de unele defecțiuni tehnice, care între timp au fost înlăturrate. Mesajul a fost postat pe rețeaua de socializare Twitter.

În după amiaza zilei de sâmbătă, cea mai mare rețea de socializare a căzut. Milioane de utilizatori în întreaga lume nu și-au mai putut accesa conturile mai bine de 50 de minute.

Социальная сеть Фейсбук - Sputnik Moldova
Accidente
BREAKING: Facebook a căzut! Cauza?
 La fel nici aplicația mobilă Facebook messenger a încetat să funcționeze.

Zeci de mii de mesaje au fost postate și pe rețeaua de socializare Twitter unde hashtag-ul #facebookdown, s-a răspândit cu repeziciune, astfel utilizatorii exprimându-și indignarea.

Fluxul de știri
0