Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Minora „violată în grup la Briceni" ar fi mințit, însă un bărbat a fost reținut

CC0 / Pixabay / Pexels / Violență
Violență - Sputnik Moldova
Abonare
Acum câteva zile, Moldova a fost bulversată de povestirea unei adolescente, care susținea că a fost răpită de șase bărbați necunoscuți și că a fost violată timp de câteva zile de către aceștia, însă Poliția a venit cu dezvăluiri șocante în privința acestui caz

CHIȘINĂU, 25 aug — Sputnik. Înainte de relatarea fetei, înregistrată pe video de un reporter de la Curaj TV, Inspectoratul de Poliție Briceni a plasat pe pagina sa de facebook atenționarea cu privire la dispariția de la domiciliu, din orașul Briceni, a unei minore de 14 ani. Anunțul a fost postat pe 18 august, însă minora dispăruse pe 11 august.

Minoră violată la Edineț de 5 indivizi - Sputnik Moldova
Societate
O minoră de 14 ani, violată timp de câteva zile de 5 indivizi la Edineț - video

„La 21 august minora a fost găsită de poliție în raionul Călărași și predată părinților. Ulterior, mama minorei a depus o plângere la Procuratura din Briceni precum că fata a fost răpită și violată. Conform cererii depuse de către mama minorei, aceasta ar fi fost răpită de persoane necunoscute și dusă în orașul Edineț, unde a fost violată, apoi dusă în Ungheni, unde a înnoptat la un bărbat, cu care a făcut cunoștință pe stadionul din oraș. A doua zi, ea a plecat în satul Pitușca, raionul Călărași, unde a fost găsită de Poliție", precizează Poliția într-un comunicat.

Potrivit sursei, minora a fost audiată ulterior în cadrul dosarului penal, în condiții speciale, de către judecătorul de instrucție în prezența psihologului intervievator, iar aceasta a declarat că interviul oferit publicației online (Curaj TV, n.red.) nu corespunde realității. Ea ar fi inventat totul pentru a nu fi pedepsită de mama sa pentru că a plecat de acasă.

Totuși, adolescenta spus că a avut un raport sexual contra voinței sale cu un locuitor al orașului Ungheni, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul a fost identificat și reținut pentru 72 de ore, însă acesta nu-și recunoaște vina.

Oamenii legii continuă să investigheze cazul.

Fluxul de știri
0