Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Emiratele Arabe Unite au trimis un nou ambasador în Republica Moldova

© Sputnik / Александр Юрьев / Accesați arhiva multimediaAbu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite
Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță că viceministrul Lilian Darii l-a primit vineri pe ambasadorul agreat al Emiratelor Arabe Unite în Republica Moldova, Salem Ahmed Salem Ali Al Kaabi, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare

CHIȘINĂU, 25 aug — Sputnik. Ambasadorul Salem Ahmed Salem Ali Al Kaabi, acreditat în țara noastră, își are reședința la Kiev.

„Viceministrul Darii a urat succes ambasadorului emiratez în realizarea mandatului şi l-a asigurat de sprijinul deplin al părţii moldoveneşti", informează sursa oficială.

Sursa citată mai notează că în cadrul întrevederii, a fost evocată importanța extinderii relațiilor bilaterale și valorificării potențialului existent în domeniile de interes reciproc. Astfel, oficialii au efectuat un schimb de opinii asupra oportunităților de avansare a dialogului moldo-emiratez pe dimensiunea politică, comercial-economică, multilaterală şi consulară.

© Photo : MAEIEAmbasadorul emiratez ]n Moldova Salem Ahmed Salem Ali Al Kaabi
Ambasadorul emiratez ]n Moldova Salem Ahmed Salem Ali Al Kaabi - Sputnik Moldova
Ambasadorul emiratez ]n Moldova Salem Ahmed Salem Ali Al Kaabi
Fluxul de știri
0