Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sănătatea Regelui Mihai I este fragilă: Principesa Elena vine cu detalii

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCURegele Mihai
Regele Mihai - Sputnik Moldova
Abonare
Majestatea Sa se află zilnic sub atenta supraveghere a medicilor, a anunțat joi Alteța Sa Regală Principesa Elena, care încheie o vizită de câteva zile în Elveția

CHIȘINĂU, 24 aug — Sputnik. Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată, şi are o stare de spirit bună, informează Sputniknews.ro citând Casa Regală.

"Majestatea Sa continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialități, precum și în prezența unor devotați membri ai personalului Casei Majestății Sale, detașați în Elveția", transmite Casa Regală.

De asemenea, la reședința privată a Regelui din Elveția se află zilnic două maici ortodoxe, detașate de Biserica Ortodoxă Româna.

Alteța Sa Regală Principesa Elena încheie joi o vizită de câteva zile în Elveția. Ea a stat alături de tatăl ei, Majestatea Sa Regele Mihai, la reședința privată.

Fluxul de știri
0