Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nici o zi fără rețineri: Operațiune specială a polițiștilor de la Botanica

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Patru traficanți de droguri au fost prinși în flagrant de oamenii legii. Aceștia încercau să vândă cantități importante de extasy, marijuana, hidropon și amfetami

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Ofițerii de investigație împreună cu procurorii din sectorul Botanica al Capitalei au destructurat o grupare criminală specializată în comercializarea drogurilor în proporții deosebit de mari, de tip extasy, marijuana, hidropon și amfetamină.

Cei patru membri ai grupării au fost reținuți în flagrant de către oamenii legii. Ei s-au dovedit a fi locuitori ai Capitalei, cu vârste cuprinse între 25 ani şi 33 ani.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora au fost depistate şi ridicate pastile extasy, pacheţele cu o substanţă asemănătoare amfetaminei, marijuană, pregătite pentru comercializare.

De asemenea au fost ridicați bani care ar fi fost obţinuți în urma traficului de droguri. Toate probele delicte au fost sigilate şi expediate Centrului Tehnico-Ciminalistic și Expertize Judiciare al IGP.

Bănuiţii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani. Investigaţiile continuă în scopul stabilirii provenienţei drogurilor ridicate, precum şi implicării altor persoane în acest caz.

Fluxul de știri
0