Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova la 26 de ani de independență: ce va fi în continuare

© Sputnik / Miroslav RotariФлаг Республики Молдова
Флаг Республики Молдова - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Joi, 24 august, ora 11.00, la Centrul de presă multimedia Sputnik Moldova va avea loc conferința de presă cu tema: „Moldova la 26 de ani de independență - ce viitor poate fi construit”

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. La 27 august, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Independenței. La 27 august 1991, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Declarația de Independență.

Cum a fost adoptată Declarația de Independență? Ce succese a înregistrat țara noastră pe parcursul celor 26 de ani? De ce Moldova este divizată astăzi? Care sunt principalele amenințări ale contemporaneității cu care s-a confruntat țara și societatea? La ce viitor au visau deputații atunci când au adoptat, la 27 august 1991, Declarația de Independență și cum ar putea să evolueze Moldova spre prosperitate? La aceste și alte întrebări vor da răspuns participanții la conferința de presă:

—  Ilia TROMBIȚKI, deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura întâia;

—  Vasile STATI, ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova de legislatura a doua;

Acreditare: E-mail: presscentre@sputnik.md

Tel.: 079900003.

Conferința se va desfășura la centrul de presă multimedia Sputnik Moldova pe adresa: bd. Ștefan cel Mare, 202, et. 4.

Fluxul de știri
0