Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alte femei în viața lui Chirtoacă: în una avea încredere, cu alta „s-a iubit"

© Sputnik / Miroslav RotariДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Doar o femeie a mărturisit public că Dorin Chirtoacă a avut o încredere foarte mare în ea, iar relații amoroase ”junele” liberal ar fi avut nu numai cu Ala Boțan și cu Anișoara Loghin

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Amănuntele din trecutul amoros zbuciumat al liberalului Dorin Chirtoacă continuă să facă deliciul publicului moldovenesc consumator de dezvăluiri senzaționale și picante din viața persoanelor care s-au impus în viața publică.

Astfel, foarte recent, o femeie din echipa (de la Primărie) a lui Dorin Chirtoacă a mărturisit că edilul-șef a avut în ea multă încredere. Însă relația ar fi fost doar una strict profesională, bazată, așa cum susține ea, pe o mare încredere.

Însă despre o altă colegă a nepotului lui Ghimpu, care a avut și un mandat de consilier în CMC, presa moldovenească scrie că i-ar fi fost nu doar coechipieră, ci și iubită. Relația lor a durat puțin, ca și alte aventuri ale lui Chirtoacă.

Cea care dezvăluie că Chirtoacă a avut în ea multă încredere este fosta șefă a Direcției Generale Finanțe, Veronica Herța, care acum câteva zile a demisionat de la primărie. Ea a scris următoarele:

„Nu în ultimul rând, mulțumiri celui care primul a avut încredere în mine şi în faptul că o să reușim împreună cu colegii de la direcție să gestionam bine un domeniu atât de important, mulțumesc Primarul general Dorin Chirtoacă".

© Facebook / Captură ecranPostare pe Facebook pe pagina Veronicăi Herța
Postare pe Facebook pe pagina Veronicăi Herța - Sputnik Moldova
Postare pe Facebook pe pagina Veronicăi Herța

Iar femeia cu care, potrivit apropomagazin.md, Chirtoacă „s-a iubit", este fosta consilieră în CMC, Ana Răileanu.

Potrivit sursei, „Până a se cupla cu fosta iubită, edilul capitalei s-a iubit cu fosta sa consilieră, Ana Răileanu, licenţiată în Administraţie publică. Cei doi s-au afişat de nenumărate ori în public, fără însă a da cuiva de bănuit că între ei ar exista ceva mai mult decât o relaţie profesională".

După ce a divorțat de jurnalista Anișoara Loghin, Dorin Chirtoacă a fost văzut în diferite locuri cu o altă fostă iubită, Ala Boțan. Însă totul se pare că s-a limitat la zvonuri și interpretări, sau cel puțin presa nu a aflat mai multe informații.

La ora actuală Cirtoacă se află în arest la domiciliu și e puțin probabil că în această situație el are posibilitatea să se lanseze în noi aventuri amoroase.

Fluxul de știri
0