Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident în Chișinău, provocat de un taximetrist care a adormit la volan

CC0 / Pixabay / Pexels / Такси
Такси - Sputnik Moldova
Abonare
La Chișinău s-a produs un accident cu implicarea unui taximetrist care a adormit la volan

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Conducătorul auto, angajat al unui serviciu de taxi din Chișinău, a adormit la volan și a intrat într-un automobil parcat pe strada Mihail Sadoveanu, au comunicat pentru Sputnik Moldova martorii oculari.

Taxiul se îndrepta de la Botanica spre sectorul Râșcani al Capitalei, având trei pasager. În urma impactului, aceștia s-au ales cu traume în regiunea feței, iar unul dintre ei a suferit o comoție cerebrală. Șoferul practic nu a avut de suferit.

Accident ДТП - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un accident produs în centrul Capitalei a provocat ambuteiaje în două sectoare

„Din câte cunosc, deja a fost intentat un dosar pe numele șoferului. Eu am comoție cerebrală, celelalte persoane au contuzii pe față, la fel și eu. Taximetristul va răspunde pentru acțiunile sale, el trebuia să înțeleagă că lucrează cu oameni, nu doar cu mașini", a declarat unul dintre pasageri.

Acesta a adăugat că, pe parcursul călătoriei, șoferul a ațipit de mai multe ori și aproape că pierdea controlul volanului.

Astfel, la intersecția bulevardului Cantemir cu strada Ismail, acesta a fost de două ori pe punctul de a lovi automobilul care se deplasa în față. Martorul a menționat că șoferul a spus că este obosit, pentru că este nevoit să iasă la muncă patru zile la rând, din cauza lipsei de cadre.

„Șoferul era într-o stare proastă. Când s-a produs accidentul, nu a avut nici o reacție. A ieșit din mașină, a înconjurat-o pentru a evalua deteriorările. Eu am insistat îndată ca el să fie supus testului de alcoolemie. Nu a fost depistat nimic — nici alcool, nici substanțe narcotice. Adică omul era într-adevăr extenuat", a conchis interlocutorul.

Reporterul Sputnik a luat legătura cu administratorul serviciului de taxi căruia îi aparține automobilul de clasa „Confort", implicat în accident. Angajata serviciului care a răspuns la telefon a declarat că ei nu duc lipsă de șoferi. Iar despre accident nu știe nimic deoarece a fost în concediu.

Fluxul de știri
0