Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un criminal din Ucraina, pus la pământ de luptătorii Fulger

© Photo : Facebook / Unitatea de Gardă (Captura video)Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco
Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
A încercat să fugă însă a fost pus la pământ de luptătorii Brigăzii cu Destinație Specială ”Fulger”.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Ofiţerii de investigaţii din sectorul Buiucani al Capitalei împreună cu procurorii sectorului Buiucani au reținut un cetățean al Ucrainei. Acesta era implicat în comercializarea substanțelor narcotice de origine vegetală în cantităţi impunătoare.

În cadrul achiziţiilor de control întreprinse de poliţişti cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger" a IGP, bănuitul a încercat să fugă, însă a fost urmărit şi reţinut într-un parc din sectorul Buiucani.

În timpul urmăririi individul a aruncat din buzunare mai multe pachete din polietilenă cu o substanţă uscată şi fărămiţată. Ulterior, în urma percheziţiilor autorizate la domiciliul său temporar, poliţiştii au mai depistat 12 pachete cu masă vegetală asemănătoare substanţelor narcotice.

Toate probele au fost sigilate şi ridicate conform procedurii legale, fiind expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Potrivit Poliției, individul deţinea permis de şedere în municipiul Chişinău. Oamenii legii urmează să sesizeze Biroul Migraţie şi Azil al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Cetățeanul Ucrainei a fost reţinut pe un termen de 72 de ore și se află în izolatorul Direcţiei de Poliţie a Capitalei. El riscă închisoare pe un termen de la 7 până la 15 ani, pentru trafic de droguri.

Fluxul de știri
0