Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vânt puternic și frig în toată țara: Ce surprize ne așteaptă în zilele următoare

© Sputnik / Miroslav RotariТучи
Тучи - Sputnik Moldova
Abonare
Pronosticurile meteorologilor s-au adeverit poate mai mult decât ne-am fi dorit - trecere bruscă de la temperaturi caniculare la o vreme mai potrivită pentru zilele de toamnă.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Toamna este deja pe aproape — despre aceasta ne amintește nu doar calendarul, ci și vremea de afară.

Noaptea de luni spre marți a fost mult mai răcoroasă decât ne-am obișnuit până acum, iar astăzi avem parte de o zi rece, cu vânt puternic și posibile precipitații cu descărcări electrice.

Ploaie - Sputnik Moldova
Avertizarea de ultimă oră a meteorologilor: vremea se schimbă radical

Meteorologii prognozează pentru marți maxime termice ce nu vor depăși 21-23 de grade, pe fundalul unui cer acoperit. Miercuri cerul va rămâne variabil, cu posibile precipitații doar în sudul țării. Valorile termice ziua vor mai urca, însă cu cel mult un grad.

Vântul nord-vestic va prezenta intensificări în rafale de până la 15-20 m/s, însă, potrivit meteorologilor, se va potoli spre sfârșitul zilei de astăzi.

Începând cu ziua de joi, temperaturile vor crește treptat, ajungând la valori de peste 30 de grade către sfârșitul acestei săptămâni.

Fluxul de știri
0