Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

SUA sistează eliberarea vizelor pe teritoriul Federației Ruse

© SputnikРоссийский паспорт
Российский паспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Din 23 august, SUA va suspenda eliberare a vizelor de intrare în țară pe întreg teritoriul Federației Ruse

CHIȘINĂU, 21 aug — Sputnik. Procedura va fi reluată doar la Moscova abia pe 1 septembrie, a comunicat Ambasada Statelor Unite în Rusia, citată de RIA Novosti.

Declarația a fost făcută de partea americană în contextul măsurilor anunțate anterior de autoritățile ruse privind reducerea drastică a numărului angajaților misiunii diplomatice americane în federația Rusă.

"În contextul acțiunilor întreprinse de Federația Rusă privind limitarea numărului de angajați ai misiunii diplomatice a SUA în FR, începând cu 23 august 2017, procedura de eliberare a vizelor (mu și a celor de emigrare) va fi sistată pe întreg teritoriul Rusiei. Pe 1 septembrie, procedura va fi reluată la Moscova. Eliberarea vizelor în cadrul consulatelor SUA în Rusia va fi suspendată pentru o perioadă nedefinită", a comunicat Ambasada pe site-ul său.

Moscova răspunde: personalul Ambasadei SUA va fi redus cu 755 de persoane>>>

Misiunea diplomatică a explicat că programarea interviurilor va fi oprită, iar "cei care au prezentat deja actele pentru perfectarea vizelor de intrare în SUA vor fi informați despre modul în care își vor putea reprograma interviul".

Fluxul de știri
0