Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îmbulzeală la frontieră: mii de moldoveni pleacă din țară - detalii

© Photo : Facebook / Poliția de Frontieră RomânăControl de pașapoarte, vamă, România
Control de pașapoarte, vamă, România - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au explicat de ce în unele punte de trecere a frontierei s-au format cozi imense, iar timpul de așteptare uneori depășește 100 de minute

CHIȘINĂU, 20 aug — Sputnik. Potrivit datelor prezentate de Poliția de Frontieră a Republicii Moldova, în punctele de trecere Ocnița, Bricei,Costești-Stânca și Vulcănești circulația este îngreunată din cauza traficului intensificat. Media timpului de așteptare la unele puncte depășește depășește 100 de minute.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

Potrivit Poliției de Frontieră, punctul de trecere Criva-Mamaliga este unul dintre cele mai agromerate puncte de trecere situate la frontieră cu Ucraina, atât pe parcursul celor trei luni de vară când se atestă un flux sporit de călători, dar și în alte perioade, fiind condiționat de avantajul deplasării la piața din Cernăuți, aflat în apropiere de frontieră.

Potrivit datelor privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, fluxul de persoane a depășit 75 de mii de traversări, dintre care peste 40 de mii pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0