Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât îi costă pe turiștii străini o vacanță în Moldova

© Sputnik / Н. Козловский / Accesați arhiva multimediaРека Днестр
Река Днестр - Sputnik Moldova
Abonare
Cel puțin 100 de euro pe zi vor trebui să scoată din buzunar turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în Republica Moldova. Această sumă include cheltuielile de transport, cazarea într-o pensiune la țară, trei mese pe zi, excursii pe la vinăriile din țară

CHIȘINĂU, 18 aug — Sputnik. Carolina Moldoveanu, șefa unei agenții de turism din Republica Moldova, a oferit pentru Sputnik Moldova informații cu privire la ofertele de turism rural pe piața autohtonă.

„Turiștii care sosesc în țara noastră nu dispun de timp și doresc ca prețul să includă tot: excursii, deplasare, transport, trei mese pe zi, vinăriile. Pentru a reuși să vadă cât mai multe și să rămână mulțumit de cazare, hrană, transport, turistul trebuie să plătească circa 300 de euro pentru un pachet minim, de patru zile, care include cazarea și masa", a spus reprezentanta agenției de turism.

Potrivit acesteia, pensiunile rurale sunt amplasate în zone pitorești. Camerele de hotel, deși amenajate în stil național moldovenesc, dispun de tot confortul unor hoteluri moderne.

O vizită la vinărie costă de la 15 până la 50 de euro, în funcție de program. Oferta pentru oaspeții străini include excursii prin Chișinăul vechi, Grădina Botanică și parcurile din capitală.

Fluxul de știri
0