Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Printre victimele atentatului de la Barcelona sunt și trei români

© AP Photo / Oriol DuranInjured people are treated in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 17, 2017 after a white van jumped the sidewalk in the historic Las Ramblas district, crashing into a summer crowd of residents and tourists and injuring several people, police said
Injured people are treated in Barcelona, Spain, Thursday, Aug. 17, 2017 after a white van jumped the sidewalk in the historic Las Ramblas district, crashing into a summer crowd of residents and tourists and injuring several people, police said - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul român al Afacerilor Externe a anunţat că a fost identificată o a treia victimă de cetăţenie română printre victimele atentatului de la Barcelona

CHIȘINĂU, 18 aug — Sputnik. Astăzi dimineața, autoritățile spaniole au informat Consulatul General al României la Barcelona că printre victimele atentatului terorist de joi, 17 august, a fost identificată o a treia victimă de cetăţenie română, anunţă Ministerul român al Afacerilor Externe.

Poliția spaniolă - Sputnik Moldova
A fost stabilită identitatea șoferului care a comis atacul de la Barcelona

Anterior, a devenit cunoscut că alți doi români au avut de suferit în timpul atentatului terorist de la Barcelona. Aceștia au fost răniți și au fost internați la spital. Cel de al treilea român rănit este de asemenea spitalizat. Leziunile ce i-au fost provocate nu sunt grave.

Diplomația română a subliniat că operațiunea de identificare a victimelor și cetățeniei răniților este un proces complex aflat în desfășurare, situația fiind una care se schimbă de la un moment la altul.

În contextul operațiunilor antiteroriste aflate în desfășurare, circulația în regiune și accesul în unitățile publice este momentan restricționat de către autorități.

Fluxul de știri
0